Інформація щодо поселення в гуртожиток

11 660x397Шановні студенти-старшокурсники!

Поселення в гуртожиток №2 буде відбуватися за таким графіком:

25 серпня - 4,6 курси з 9.00 год.;

26 серпня - 3 курс з 9.00 год.;

27 серпня - 2 курс з 9.00 год.

Направлення на поселення можна буде отримати в гуртожитку.

Порядок поселення в гуртожиток

  1. Обов’язково дотримуйтеся соціальної дистанції. На території гуртожитку перебувайте в засобах індивідуального захисту (масках і рукавичках).
  2. Батьків і інших родичів не пускатимуть до гуртожитку під час поселення. Виняток: довідка, яка підтверджує, що в родича немає коронавірусу (термін дії - 3дні).
  3. Оплата за гуртожиток стовідсоткова. Для студентів 2,3,4 курсів – 5 200 грн. за рік, для студентів 6 курсу – 2080 грн. Винятки (оплата за півроку, помісячно) за умови написаної заяви на ім'я ректора, підписаної деканом. (Заяви писати будете при поселенні за зразком).
  4. Довідки: при поселенні потрібно мати довідку про проходження флюрографії (врахуйте термін дії), а також довідку від сімейного лікаря (терапевта) з результатом обстеження та підтвердженням, що в студента немає симптомів інфекційних і шкірних захворювань. Також має бути зазначено те, що з хворими на коронавірус ви не контактували. Увага! Тільки у сімейного лікаря!!!!! Якщо у вас немає підписаної декларації у студентській поліклініці, то ви не зможете там узяти необхідні довідки.