Ярмарка вакансій

ярм вак213 березня 2014 р. в Інституті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка відбувся семінар з питань працевлаштування випускників «Ярмарка вакансій». До участі запрошено студентів 5 курсу спеціальностей «Українська мова та література» і «Видавнича справа та редагування».

Метою проведення є обговорення стажування студентів, вимог потенційного роботодавця до професійної підготовки випускника та майбутнє працевлаштування молодого фахівця відповідно до чинного законодавства України.

 

Зі вступним словом до випускників звернувся директор Інституту української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка Висоцький Анатолій Васильович.

Потенційні роботодавці Іллюк Надія Олексіївни – представник Київського палацу дітей та юнацтва та Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС»; Колесник Валентина Іванівна – директор видавництва «Мак медіа-принт» та представник видавництва журналу «Диво-деревце»; Лідія Іванівна – заступник директора ліцею «Кадетський корпус»; Шинкаренко Людмила Василівна – учитель вищої категорії спеціалізованої середньої школи №91 м. Києва репрезентували роботу своїх відомств, окреслили перспективи працевлаштування у них.

Аспірантка кафедри української мови Чемпоєш Валентина Вікторівна інформувала випускників про умови вступу до аспірантури та перспективи роботи в університеті.

Інститут української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка висловлює щиру подяку відділу професійно-кар’єрної орієнтації та працевлаштування за організацію та проведення семінару.

ярм вак1

ярм вак3

ярм вак5

ярм вак6